Twitter Twitter Contact

Wedstrijd informatie

Als lid van HS De Hjouwer ben je tevens lid van de KNHS en kun je dus meedoen aan de officiële KNHS wedstrijden. Op www.knhs.nl staat uitgebreide informatie over deze wedstrijden.

Om je in te kunnen schrijven voor officiële KNHS-wedstrijden heb je een startpas nodig. Dit is het bewijs van inschrijving van de KNHS. Zowel het aanvragen van de startpas als het inschrijven voor de wedstrijden dienen de leden van HS De Hjouwer zelf te doen. Dit kan op de site van de KNHS.

HS De Hjouwer organiseert ook zelf regelmatig wedstrijden. Dit betreffen met name de indoorwedstrijden dressuur en springen voor paarden en pony’s, selectiewedstrijden, bixie’s en in het outdoorseizoen het jaarlijkse Concours De Hjouwer.  Voor deze wedstrijden is HS De Hjouwer steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, want zonder vrijwilligers is de organisatie hiervan praktisch onmogelijk. We zouden het zeer op prijs stellen als je je hiervoor beschikbaar zou willen stellen! Dit geldt voor leden, maar uiteraard ook voor andere geïnteresseerden. Neem hierover gerust eens contact op met het bestuur en kijk voor data in onze agenda.

  Facebook

  Unable to display Facebook posts.
  Show error

  Error: Error validating application. Application has been deleted.
  Type: OAuthException
  Code: 190
  Please refer to our Error Message Reference.