Twitter Twitter Contact

Wedstrijdinformatie

De wedstrijden van HS De Hjouwer vinden plaats op Manege De Hjouwer.

Als KNHS-vereniging organiseert HS De Hjouwer wedstrijden onder de verantwoordelijkheid van de KNHS. Dit houdt in dat de statuten, reglementen en wedstrijdtarieven gelden zoals deze zijn opgesteld door de KNHS. Op www.knhs.nl staat een uitgebreide omschrijving.

Hieronder volgt een korte toelichting:
Om aan de officiële KNHS-wedstrijden te mogen deelnemen, heb je een KNHS startlicentie/startpas nodig. Leden van HS De Hjouwer worden geacht deze startpas zelf aan te vragen bij de KNHS. Met een startpas is het mogelijk om je in te schrijven voor KNHS-wedstrijden. Ook dit dienen leden van HS De Hjouwer zelf te doen. Zowel het aanvragen van de startpas, als het inschrijven van de wedstrijden is mogelijk via de site van de KNHS.

Startlijsten en uitslagen van wedstrijden georganiseerd door HS De Hjouwer worden gepubliceerd op www.startlijsten.nl. Tot 24 uur voor aanvang van de wedstrijd is het mogelijk wijzigingen in de startlijsten door te geven.  Hierna wordt de startlijst definitief en zijn slechts afmeldingen mogelijk. Zowel wijzigingen als afmeldingen kunnen worden doorgegeven door het sturen van een e-mail naar wspaard@dehjouwer.nl. Op de wedstrijddag zelf wordt niet meer van startplaats gewisseld. Men dient minimaal een uur voor de betreffende starttijd aanwezig te zijn. Het kan zijn dat je door uitvallers eerder aan de beurt bent. Het startgeld dient men vooraf gepast te betalen bij het wedstrijdsecretariaat in de kantine van Manege De Hjouwer. Aanwijzingen van de ring- en parkeermeesters, wedstrijdcommissies en officials dienen altijd te worden opgevolgd. Eenieder te paard of op een pony is verplicht een cap te dragen en deelname aan de wedstrijd is voor eigen risico. De prijsuitreikingen vinden plaats in de kantine van Manege De Hjouwer. Prijzen dienen door de winnaars persoonlijk in ontvangst te worden genomen.

HS De Hjouwer wenst iedereen een sportieve en succesvolle wedstrijd toe!

  Facebook

  Unable to display Facebook posts.
  Show error

  Error: Error validating application. Application has been deleted.
  Type: OAuthException
  Code: 190
  Please refer to our Error Message Reference.