Twitter Twitter Contact

Lidmaatschap

Als lid van HS De Hjouwer mag je met je paard of pony deelnemen aan door de vereniging georganiseerde activiteiten. Bovendien valt HS De Hjouwer onder de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). Dit houdt in dat je, als lid van De Hjouwer, automatisch lid bent van de KNHS en je mag deelnemen aan de KNHS-wedstrijden. Aan het rijden van KNHS-wedstrijden zijn overigens wel extra kosten verbonden. Meer hierover is te lezen op de site van de KNHS.

Als lid van HS De Hjouwer is het sinds 2012 mogelijk om kosteloos gebruik te maken van de (overdekte) rijhallen van Manege De Hjouwer. Informeer van te voren wel even of de rijhallen vrij zijn (telefoonnummer 0513-412239).

De contributie voor en lidmaatschap bedraagt €50,00 per jaar. Naast dit administratieve lidmaatschap is het mogelijk om lessen te volgen welke wekelijks door de vereniging georganiseerd worden op manege de Hjouwer. Dit lesgeld bedraagt €190,00 per jaar (pony’s) of €260,00 per jaar (paarden) en komt bovenop het contributie en KNHS lidmaatschap bedrag en wordt betaald middels automatisch incasso.

Heb je interesse in een lidmaatschap? Neem gerust eens contact op met het bestuur of kom eens een kijkje nemen bij de vereniging!

Kijk voor alle rechten en plichten in het huishoudelijk reglement van de vereniging. Dit reglement is verkrijgbaar bij het bestuur. Om je aan te melden als lid, kun je het aanmeldformulier onder downloads uitprinten, invullen en per post of mail naar de secretaris opsturen. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging.

Overzicht tarieven:
Contributie (incl. administratief lid)  €50,-
Kosten rijdend lidmaatschap paard  €260,- + contributie €50,-  = €310,-
Kosten rijdend lidmaatschap pony  €190,- + contributie €50,- = €240,-
Kosten KNHS lidmaatschap € 25,- (is verplicht bij een lidmaatschap)

  Facebook

  Unable to display Facebook posts.
  Show error

  Error: Error validating application. Application has been deleted.
  Type: OAuthException
  Code: 190
  Please refer to our Error Message Reference.